Elaway – Hva må styret og beboere gjøre?

Elaway skal være så enkel som mulig for styret og beboerne i borettslaget eller sameiet.

For det første slipper man regningen for utbyggingen av ladeanlegget, for den investeringen tar Elaway selv. For det andre slipper man å forholde seg til noen andre enn Elaway. De tar seg av både planleggingen og kommunikasjonen med aktørene som er involvert i prosessen, som oss i Moss Elektro.

Les også: Vi er eksperter på elbilladere 

Styret forholder seg kun til Elaway. De får løpende oppdateringer gjennom prosessen, men i praksis trenger de ikke foreta seg noen verdens ting etter at avtalen er signert. På samme måte som beboerne kan de lene seg tilbak og vente til anlegget er klart til bruk.

Administrasjonsfritt for styret

Når anlegget er på plass holdes det lettvint. Elaway tar seg av drift og vedlikehold av alt utstyret, samt fakturering og support opp mot de som bruker ladestasjonene. Og de som ikke har elbil og dermed ikke behov for lading, ja de betaler heller ingenting.

På denne måten slipper styret en masse merarbeid knyttet til ladesystemet, som de ville måttet forholde seg til hvis de selv stod ansvarlig for anlegget.

Les mer på elaway.no

elbillading gjennom ladeklar

Leveres med Type 2-kontakt

Elaway-stasjonene leveres med Type 2-kontakt, som passer de aller fleste elbilene på markedet. Og har du behov for noe annet, så lar det seg ordne også.

Bestill gratis befaring

Som autorisert partner utfører Moss Elektro installasjonen av nye anlegg, men bestillinger gjøres via Elaway sine nettsider.