Karriere i Moss Elektro

I Moss Elektro har vi lang erfaring og høy kjærlighet til elektofaget. Vårt fokus har helt siden oppstarten i 1987 vært allsidighet kombinert med bunnsolid kompetanse. Vi tar på oss alle typer oppdrag, store som små, for alle typer kunder. Uansett hva jobben er blir du møtt av fagsterke montører som brenner for faget. Les mer om Moss Elektro og vår historie.

Vi søker flere kollegaer

Moss Elektro er alltid på jakt dyktige fagfolk som brenner for bransjen vår like mye som oss.

Akkurat nå søker vi spesielt etter personer som har industrierfaring.

Det grønne skiftet

Elektrisitet er fantastisk. Det er i seg selv en ren energikilde, og det kan produseres utslippsfritt gjennom for eksempel vann, vind og solkraft.

I Moss Elektro er vi bevisste på rollen elektrisitet og elektro-faget spiller i det grønne skiftet. Planeten vår er avhengig av omlegging fra fossile til fornybare energikilder, fra forbrenningsmotorer til el-motorer. Som elektrikere står vi midt i det, og det er vår plikt å ta ansvar. Det starter med holdningene våre, og fortsetter med et fokus på tilegne oss riktig og viktig kompetanse, slik at vi kan drive både bransjen vår og samfunnet som helthet fremover i en grønn retning. Et eksempel er vårt samarbeid med Ladeklar, som leverer ukompliserte ladeløsninger for elbiler i borettslag.

Utvikling og videreutdanning

Vår filosofi er at et vellykket selskap ikke bare trenger fornøyde kunder, men også fornøyde ansatte. Derfor legger vi til rette for at ansatte skal ha mulighet til å heve sin kompetanse og vokse i rollene sine i bedriften. Vi tar også imot lærlinger, og har gode erfaringer med rekruttering fra egne rekker. Les mer om vår filosofi om å sette medarbeiderne i fokus.

En sosial arbeidsplass

Folk som gleder seg til å gå på jobb gjør en bedre innsats. Å sikre god trivsel er derfor viktig for oss i Moss Elektro. Vi er og skal alltid være en attraktiv arbeidsplass.

Selskapet er grunnlagt og ledes av gamle elektrikere med stolthet for faget, som vet at ryddige rutiner og sterke relasjoner mellom alle medarbeidere er viktig. Vi er alle avhengig av hverandres innsats, og tar i et tak for hverandre. Les om HMS hos Moss Elektro her.

En bedrift med substans

I Moss Elektro er slagordet vårt kvalitet og kompetanse, og det ligger en tydelig visjon bak de ordene. Når man bruker Moss Elektro skal man føle seg 100 prosent trygg på at interessene dine er ivaretatt, enten det er snakk om å bytte en stikkontakt eller en full rehabilitering av et næringsbygg. 

Vi jobber i en høyteknologisk bransje som er i konstant utvikling. Det skremmer ikke oss. Det gjør oss i stedet sultne på alltid å være i front og levere de beste løsningene for kundene våre.

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.