Hva koster Elaway?

Pris er en enormt viktig faktor når borettslag skal velge løsning for elbillading, og det skal godt gjøres å finne noe mer rimelig og rettferdig enn Elaway.

Grunnprinsippet i ordningen er at de som ikke har elbil skal slippe å betale for andres ladebehov, samtidig som elbileierne kun skal betale for eget forbruk. Dette oppnås ved at Elaway tar alle kostnadene knyttet til utbygging og drift av anlegget. På denne måten kan styret trygt love elbillading for alle, uten økte felleskostnader.

OBS! Elaway er en ordning for borettslag og sameier, vi monterer også elbilladere for privatboliger og bedrifter

Her får du ingen skjulte kostnader. Elaways driftsmodell skal gjøre det enkelt for deg som sitter i styret. Du faktureres kun for aktivt ladepunkt, og kun for leiekostnaden og strømmen du bruker. Se nærmere på prismodellen her.  

Månedsleien beregnes utfra antall plasser anlegget er dimensjonert for, og hva slags parkeringsplasser det er snakk om (innendørs, utendørs, carport eller en kombinasjon).

elaway.no finner du en hendig kalulator som lar deg se hva månedsleien vil bli for ulike kombinasjoner.

innendørs ladeanlegg fra Ladeklar

Bestill gratis befaring

Som autorisert partner utfører Moss Elektro installasjonen av nye anlegg, men bestillinger gjøres via Elaway sine nettsider.