Vi er eksperter på elbilladere

Moss Elektro har fulgt den spennende utviklingen i elbilbransjen over mange år, og har bred erfaring med å installere ladeanlegg i alt fra liten til stor skala. Vi jobber både opp mot privatmarkedet og bedriftsmarkedet , i tillegg til samarbeidet vårt med Elaway. Vår ekspertise er en av grunnen til at Elaway benytter nettopp oss til montering og vedlikehold av sine anlegg. 

Vi synes ordningen til Elaway er en gunstig og rettferdig måte sette opp ladeanlegget i et borettslag på, men vi tar også på oss oppdrag der borettslag og samier ønsker å eie ladeanlegget selv.

Når vi har vært på befaring, kan vi gi deg et prisforslag for ladeanlegget som passer ditt borettslag. Her er det ofte flere spørsmål som dukker opp for deg som er beslutningstager, blant annet: 

  • Hvordan fordeles strømforbruket?
  • Hvordan fordeles kostnadene?
  • Hvordan påvirker ladeanlegg resten av strukturen?

Dette er spørsmål du bør ta opp med resten av styret i borettslaget. Våre elektrikere kan likevel komme med noen gode forslag basert på tidligere erfaringer, og vil være en konstruktiv sparringspartner for deg. 

vi KAN elbillading

Moss Elektro har lang erfaring med montering av elbilladere, og finner riktig behov for borettslaget eller sameiet sammen med deg.

Bestill gratis befaring

Som autorisert partner utfører Moss Elektro installasjonen av nye anlegg, men bestillinger gjøres via Elaway sine nettsider.