Elbilladere

Trenger du elbillader? Moss Elektro installerer elbilladere til privatpersoner, bedrifter, borettslag og sameier.

bil som kjører i fart på en motorvei

Du finner flere elbiler på veiene enn noen gang før. Sørg for at du har trygge lademuligheter hjemme, slik at du unngår å lade fra stikkontakten.

Vi møter fremtidens ladebehov

Myndighetens mål er at alle nybiler i 2025 skal være nullutslippsbiler. Vi i Moss Elektro har bred erfaring med montering av lovlige, trygge og effektive hjemmeladere til elbil. 

Det stilles stadig strengere krav til sikkerheten på det elektriske anlegget, enten du er privatperson eller bedriftseier. Ditt ansvar er å sørge for at el-sikkerheten følger forskriftene, og da må du også med elbilladere være sikker på at din ladeløsning følger anbefalingene. Vi vet at flere lader fra stikkontaktene sine, og det kan ha katastrofale følger ved overbelastning. Elbilladere har med tiden blitt rimeligere enn tidligere, som betyr at det er mange gode alternativer på markedet.

Hos oss kan du stole på at hele opplevelsen, fra kjøp til installasjon, går problemfritt. Vi tilbyr også ferdig montert til fastpris. 

elbillader i hvit bil

Gode ladeløsninger bør prioriteres, spesielt som privatperson. Ikke bare er det tryggere enn å lade fra stikkontakten, du får også bedre oversikt over kostnadene.