Jobbe i Moss Elektro - Tavleproduksjon

Å ha en arbeidsplass som er solid og trygg tror vi mange verdsetter høyt. 

Et godt arbeidsmiljø hos Moss Elektro

Tavlemontører med yrkesstolthet

De aller fleste ønsker å føle seg som en del av noe på jobben, at de er med på å skape noe. Jeg tror de fleste hos oss er stolte over arbeidsplassen sin og sitt eget arbeid, og at de ønsker å vise at det fortsatt er noe som heter yrkesstolthet. 

Trivsel og arbeidsmiljø er også en viktig del av hverdagen. Det må være noe spesielt med miljøet i Moss Elektro når tidligere ansatte velger å komme tilbake etter å ha prøvd noe annet. 

Mange av oss i Moss Elektro har jobbet her både i 10, 20 og 30 år, så jeg tør å påstå at vi trives på jobben. Jeg startet selv i Moss Elektro som lærling i 2004. 

Variert arbeidsdag

En arbeidsdag i Moss Elektro er sjeldent lik en annen. Nye, spennende utfordringer dukker opp som vi ofte løser sammen, enten i verkstedet mellom tavlemontørene eller på kryss av avdelingene dersom vi ser det hensiktsmessig. Vi sier ofte at vi har en «flat organisasjon» uten terskler inn på kontorene. Alle snakker med alle, og alle blir respektert.

undefined

– Det sies at fremtiden er elektrisk, og stemmer det, er det ikke annet å gjøre enn å glede seg til resten. Det gjør i alle fall jeg. Andreas Jøssund, avdelingsleder tavleproduksjon