Jobbe i Moss Elektro - Service, industri

Som serviceelektriker hos Moss Elektro får du bryne deg på flere spennende oppdrag for industrinæringen, som dekker alt fra montering til vedlikehold.

Industriområdet har vært et viktig satsningsområde for Moss Elektro i en årrekke. Det har resultert i flere svært kompetente og løsningsorienterte montører, fordelt på to avdelinger i Moss og i Fredrikstad.

Lese mer om karrieremulighetene hos Moss Elektro

Dyktige montører til utlån på prosjekter

Industriavdelingene hos Moss Elektro jobber på prosjektbasis, og tilbyr fast utleie av personell til våre industri- og samarbeidsbedrifter. Det betyr varierte og fleksible arbeidsdager, med flere ulike typer oppdrag. 

Det kan blant annet innebære:

  • Arbeid tilknyttet bedriftens vedlikeholdsavdeling
  • Montasje av maskiner og utstyr
  • Reiseoppdrag i innland og utland for montasje av nye anlegg, samt service på eksisterende anlegg
  • Internkontroll
  • Feilsøking og reparasjon av elektroinstallasjoner
  • Sjekk av nødlys og termografering

Varierte arbeidsdager

Industriavdelingene er en viktig brikke i bedriftens videre vekst. Våre ansatte får daglig nye utfordringer, enten det er i mindre eller større prosjekter. I større oppdrag er vi gjerne også deltagende i prosjektledelsen, mens andre kunder har mindre serviceoppdrag vi utfører på jevnlig basis. 

Som ansatt hos Moss Elektro får du gode utviklingsmuligheter. Vi har en flat struktur, og tilbyr kursing og andre former for kunnskapsheving dersom det er behov og ønske for det. Det viktigste for oss er at du er interessert i faget ditt, og at du ser muligheter – ikke hindringer.

Interessert? Ta kontakt med oss i dag