Jobbe i Moss Elektro - Service, privat

En jobb som servicemontør for privatmarkedet i Moss Elektro, innebærer spennende og varierte oppgaver. Du får en arbeidshverdag der ingen dager er like.

elektriker på hjemmebesøk

En variert arbeidshverdag

Moss Elektro jobber for å være en foretrukket elektriker for privatmarkedet i gamle Østfold og Oslo-området. Alle våre montører har egen servicebil, og vi setter ingen begrensninger på hva slags oppdrag vi utfører. Alt fra bytting av en enkel stikkontakt, til store rehabiliteringer takker vi gladelig ja til. Vi jobber både med nybygg og eksisterende el-anlegg, og tilbyr befaring i forkant av større prosjekter.

Les mer om alle karrieremulighetene i Moss Elektro her.  

Fordelen med å jobbe som elektromontør for privatmarkedet, er den store variasjonen fra dag til dag og oppdrag til oppdrag. Dette er bare litt av det vi jobber med:

  • Belysning og belysningsdesign
  • El-sjekk
  • Sikringer og sikringsskap 
  • Smarthus-løsninger
  • Gulvvarme
  • Elbilladere
  • Utskifting av elektromateriell
  • Elektro-designmateriell

Rådgivende fagmann

Når du jobber ute i felten er du ikke bare en montør, men også en rådgiver. Noen kunder vet nøyaktig hva de vil ha, mens andre ønsker veiledning. Vi tar oss alltid tid til å prate med kundene for å avdekke hvilke behov de har i boligen sin. Sammen finner vi de beste løsningene, og ofte bidrar vår kompetanse til at jobben blir utført på en litt annerledes måte kunden kanskje hadde sett for seg. 

Våre montører har yrkesstolthet, og de holder seg oppdatert på det nyeste og beste bransjen har å tilby. Det kommer både oss og kundene til gode.

Høy kompetanse i ryggen

Som montør i Moss Elektro har du alltid et stort nettverk av dyktige kollegaer i ryggen. Ved å benytte oss av hverandre kan vi tilby de beste løsningene for kundene, samtidig som vi hever hverandres kompetansenivå. I Moss Elektro skal alle medarbeidere ha mulighet til å vokse og videreutvikle seg, samtidig som vi vektlegger høy trivsel på arbeidsplassen.

Er du interessert i å jobbe hos Moss Elektro, innenfor privatmarkedet eller andre avdelinger, ta kontakt i dag.