En enklere og smartere hverdag med smarthus

Smarthus er fremtidens bolig, men det er fremdeles ikke en vanlig installasjon i norske hjem. De fleste av oss har det fint som vi har det, men hva hvis du kan få det enda bedre? Det er derfor smarthusteknologien finnes, for å gjøre livet ditt og hverdagen din enklere. 

stue med smarthus

Gode smarthusløsninger er skreddersydd ditt behov. Systemene hos Moss Elektro kan gjøres så enkle eller avanserte du selv ønsker.

Smarthusteknologien gir deg en mer behagelig hverdag, og økt komfort. Moss Elektro har ekspertise på området, og tilpasser etter ditt behov.

Bedre hverdag med smarthus

Smarthus reduserer energiforbruket, øker sikkerheten og ikke minst komforten. Enkelt forklart er det flere fordeler med smarthus, noen av de er:

  • Du kan redusere strømregningen din med natt- og dagsenking av temperaturen.
  • Du kan skru av og på lyset, samt dimme opp og ned i alle rom. Justere lyset etter behov og humør.
  • Automatiske innstillinger som gradvis skrur på lyset og vekker deg behagelig om morgenen.
  • Få varsling på mobilen når barna kommer hjem fra skolen, eller når andre i husstanden kommer hjem.

Ulike lysscenarier etter behov 

Ved hjelp av automatiske innstillinger som du selv bestemmer, kan du lage lysscenarier i boligen din. For eksempel ønsker du at lyset skal skru seg av automatisk etter alle har dratt på jobb og skole, og på igjen rett før de minste kommer hjem. 

Dermed er boligens belysning tilpasset familien behov og hverdag.  

Smart varmestyring er økonomisk 

Det er deilig at det er varmt på badegulvet når du står opp på morgenen, men varmen trenger ikke stå på for fullt når dere sover på natten.

Du kan automatisk senke varmen i rom der det er installert varmestyring. Jekk ned temperaturen med noen grader når dere sover, eller på formiddagen når ingen er hjemme. Temperaturen justerer seg opp igjen noen timer før dere kommer hjem eller står opp, og vil alltid være på deres foretrukne temperatur. 

Ved å senke temperaturen kun én grad, sparer du hele fem prosent av strømregningen din. 

belysning downlights

Alt fra belysningen til kaffetrakteren kan styres fra mobilen med smarthus.

Miljøvennlig med smarthus

Fordi du kan justere og redusere varme og lys når ingen er hjemme, eller i rommet, reduseres energiforbruket i boligen betraktelig. Uten at dette går utover komforten. Innstillingene tilpasses etter deg og din families behov, i hverdagene, helgene og hvis dere er bortreist. 

Alle innstillinger kan styres via mobilen 

Det finnes mange muligheter med systemet Moss Elektro installerer, Loxone Electronics GmbH. Hvor smart ønsker du at boligen din skal være? Ønsker du kun å styre belysningen? Eller vil du også styre alt fra kaffetrakteren til dørlåsen, garasjen, brannalarmen og de andre elektriske apparatene? Alt er mulig!

Har du spørsmål om smarthus eller bare er litt nysgjerrig på muligheten, ikke nøl med å ta kontakt med oss i Moss Elektro.  

Trenger du elektriker?

Moss Elektro stiller med fagsterke elektrikere til alt du trenger utført innen elektrisk installasjon. Fortell oss hva du trenger hjelp med, og vi kommer tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Telefonnummer:

69233400