– Jeg ble imponert av Moss Elektro

Loe Rørprodukter gikk grundig til verks da de skulle bygge nytt servicesenter. Moss Elektro var totalleverandør av elektroarbeid til det flotte, nye anlegget.

Ved Rygge Næringspark har Loe Rørprodukter AS bygget et imponerende servicesenter. Det er et forseggjort anlegg med flotte fasader, som skal brukes som lager og montasjebygg. Anlegget skal fungere som et test- og utviklingssenter for nye produkter, og i tillegg huser det toppmoderne kontorlokaler.

Les også: – Moss Elektro er en naturlig samarbeidspartner 

Loe Rørprodukter produserer blant annet prefabrikkerte rør- og kumsystemer til vei-, vann- og avløpsprosjekter. Det nye anlegget skulle sikre effektiv drift, og et moderne og riktig dimensjonert el-anlegg var en selvfølge. Moss Elektro trådde inn som totalleverandør av elektroarbeid, og var med i planleggingen helt fra begynnelsen av.

– Før vi skulle starte planlegging av det nye servicesenteret, benyttet vi Moss Elektro til å legge gulvvarme og belysning i de gamle lokalene våre. De gjorde en så god jobb at vi ønsket å benytte dem videre på hele prosjektet. Samarbeidet har vært fantastisk fra start til slutt, kommenterer prosjektleder for internbygninger i Loe-konsernet, Matthias Dwars.

Komplett elektroleveranse

Moss Elektro har levert alt innen elektro til det flotte bygget rett nord for Moss lufthavn, Rygge. Dette inkluderer blant annet spesialtilpassede elektrotavler, belysning, kabling, stikkontakter, vann/varme-anlegg, brannvarslingssystem, nødlys, ventilasjon og tele/data. Moss Elektro har også stått for utvendig områdesikring, lysmaster og anlegg for snøsmelting.

Les også: – Moss Elektro ligger alltid i forkant

Ved å være med i byggeprosessen helt fra starten av, kunne vi bistå kunden med rådgiving og effektiviseringstiltak, og sikre at grunnleggende arbeider som jordingsanlegg og rørføringer ble gjort på best mulig vis.  

– Vi har følt at det elektriske har vært meget godt ivaretatt fra den første dagen, og jeg ble imponert over profesjonaliteten til Moss Elektro. De har all den nødvendige fagkunnskapen, de gode rutinene og de ser hvilke løsninger som blir best. De er lette å jobbe med, og kommer alltid til avtalt tid, utdyper Dwars.

Oppfølging etter ferdigstillelse

Foruten arbeidet under selve byggeperioden, bistår Moss Elektro med drift og vedlikehold av det nye servicesenteret. Moss Elektro opplever stor etterspørsel innenfor denne typen næringsprosjekter, og vi er opptatt av å følge opp og bevare et godt samarbeid med alle kunder også i etterkant. Les mer om våre løsninger for service og internkontroll. 

– Vi benytter alltid lokale aktører, og jeg har kun gode erfaringer med Kristoffer (Kristoffer Pettersen, avdelingsleder næring/industri, red.anm.) og de andre. En pålitelig og lett tilgjengelig elektropartner er gull verdt, og vi bruker nå Moss Elektro til internkontroll av det nye anlegget, avslutter Dwars.

Trenger du elektriker?

Moss Elektro stiller med fagsterke elektrikere til alt du trenger utført innen elektrisk installasjon. Fortell oss hva du trenger hjelp med, og vi kommer tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Telefonnummer:

69233400