Tavleproduksjon og automasjon

Tavleverkstedet hos Moss Elektro leverer og monterer hoved- og fordelingstavler, og styring-/automasjonstavler til alle typer bygg, industri og byggautomasjon.

tavleproduksjon i bedrift med elektriker fra Moss Elektro

30 års erfaring med tavleproduksjon

I vårt tavleverksted finner du utelukkende fagarbeidere med stolthet for yrket sitt. De har lang og bred erfaring med tavleproduksjon i alle segmenter, og tar i bruk det nyeste på markedet innen teknologi.

Eget engineering-team

Tavlene produseres ofte etter spesifikasjoner fra kunden, men vi har også vårt eget engineering-team som tegner og utvikler styringssystemer fra bunnen av. Vi tilbyr også HMI- og PLS-programmering via samarbeidspartnere ved behov for dette.

Benytter kun anerkjente produsenter og leveerandører

Involvert i hele prosessen

Vi lytter til kundens ønsker og behov, og kommer med våre anbefalinger. Vi involverer oss så tidlig som i planleggingsfasen, slik at løsninger og dokumentasjon blir tilpasset kunden. Denne kontinuerlige dialogen sikrer en god leveranse.

Kvalitetssikret produksjon

Moss Elektro bruker kun anerkjente produsenter av skap, som Rittal, Eldon, CUBIC og Hydal. På leverandørsiden har vi profilerte selskaper som Schneider Electric, Phoenix Contact, Weidemüller, OMRON, Noratel, Siemens, ABB, Eaton og Bender.

Styringssystemer med all nødvendig dokumentasjon

Alltid i utvikling

Bruk av profesjonelle, erfarne leverandører sikrer at materialer som brukes alltid har topp kvalitet. I tillegg har vi fokus på å kontinuerlig øke vår egen kompetanse. Vi har tette samarbeid med utvalgte partnere, samt et medlemskap i Norsk Eltavleforening. Sammen sørger dette for høy faglig utvikling i en høyteknologisk bransje.

Du kan lese mer om avdelingen for tavleproduksjon her: Jobbe i Moss Elektro – Tavleproduksjon 

Medlem. av Eltavleforeningen

Andre aktuelle bedriftstjenester: Service og internkontroll | Prosjekter og prosjektstyring

Trenger din bedrift spesialtilpassede elektrotavler?

Send oss en beskrivelse av oppdraget og hva tavlen skal brukes til, så kommer vi tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Telefonnummer:

69233400