Design

Nordmenn elsker å pusse opp. Vi vil ha det fint rundt oss, og blir stadig mer opptatt av detaljer. Men det er fremdeles få som vet at det finnes designvarianter også når det gjelder el-materiell. 

stue dimmer

På tide å gjøre noe med de gamle lysbryterne? Et enkelt bytte av en elektriker gjør at el-materiellet henger med i tiden.

Ikke glem lysbryterne i oppussingen

Stikkontakter, brytere, dimmere og termostater kommer i ulike fasonger, materialer og ikke minst farger. Du trenger altså ikke nøye deg med en hvit bryter på veggen. Nå kan du fremheve de mørke, flotte veggene med en sort bryter, eller gjøre den grå veggen komplett med en dimmer i samme farge. 

Tross alt: Hvorfor pusse opp, og glemme el-materiellet? I mange norske hjem finner vi de tradisjonelle, hvite bryterne med avrundede hjørner, og elektrikeren bytter dem raskt ut med moderne varianter for å matche resten av huset.

Resultatet blir skikkelig lekkert, rett og slett. 

Nordisk el-materiell – høy kvalitet

El-leverandøren ELKO har flere gode alternativer, og var blant de første på markedet som kom med en norskutviklet designserie. ELKO Plus-serien dekker selve el-materiellet, og preges av rene linjer og nøytrale farger. 

Serien består av følgende farger:

  • Sort 
  • Polarhvit
  • Aluminium

stol med sort bryter

Det er ikke mye som skal til for å løfte interiøret! Selv i små rom, som en entré, vil fint el-materiell i sort utførelse bli et blikkfang.

Designmateriell løfter interiøret

Ønsker du å fremheve el-materiellet enda mer? Selv lysbrytere og stikkontakter kan faktisk rammes inn. Ta kontakt med oss for å se hvilke alternativer du har, eller la deg inspirere av bildene under.

Velg el-materiell som passer din stil

Det som er så fint med serien fra ELKO er at du kan mikse og matche hvis du ønsker det. Så lenge du har ELKO Plus, kan du bytte rammer for å tilpasse el-materiellet til ditt interiør. 

Noen liker det stilrent, og ønsker at el-materiellet skal smelte inn og gi rommet et helhetlig uttrykk. Andre synes kanskje det er finere at de små detaljene gir rommet karakter. Uansett hvilken stil du har, finnes det alternativer til hvert rom i hjemmet. 

stue med lys

Enten du vil bytte ut brytere, dimmere, stikkontakter eller termostater med designmateriell og rammer, kan vi finne et godt alternativ til deg.

Lysbrytere i lekkert design

Termostater, brytere, stikkontakter og dimmere, for å nevne det mest brukte el-materiellet, er først og fremst kjent for sin funksjon. Selve designet har de færreste tenkt på. Det er aldri for sent å oppgradere el-materiellet, enten du pusser opp eller bygger nytt. 

La el-materiellet utvikle seg med tiden. Gamle brytere blir desto synligere når resten av rommet er nyoppusset. Våre elektrikere kommer gjerne til din bolig for en befaring, og finner ut hva som passer best for akkurat ditt hjem.

Trenger du elektriker?

Moss Elektro stiller med fagsterke elektrikere til alt du trenger utført innen elektrisk installasjon. Fortell oss hva du trenger hjelp med, og vi kommer tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Telefonnummer:

69233400