Tavleproduksjon

Tavleverkstedet hos Moss Elektro har levert og montert hoved-/fordelingstavler, og styring-/automasjonstavler siden 1987.

tavleproduksjon i bedrift med elektriker fra Moss Elektro

Våre elektrikere er eksperter på tavleproduksjon, og leverer tavler til alle typer bygg.

Hva er en elektrotavle?

Tavlene kan beskrives som selve hjertet i det elektriske anlegget. De spenner fra sikringsskapet du har hjemme til skap på flere titalls meter lange tavler til industri, skip og offshore. Og skal altså fordele/distribuere og styre alt fra enkle prosesser til de mest avanserte prosesser som er mulig i dagens samfunn.

Hvem trenger tavler fra Moss Elektro?

Tavleproduksjon har vært viktig for oss helt siden selskapet ble etablert i 1987. Faktisk var det blant hovedområdene, og siden den gang har vi levert tavler til alle typer bygg, industri- og byggautomasjon, skip, offshore og EX-fordelinger (eksplosjonsfarlige områder).

30 år med erfaring

I vårt tavleverksted finner du utelukkende fagarbeidere, med stolthet for yrket sitt, og de har lang og bred erfaring med tavleproduksjon i alle segmenter. I over 30 år har verkstedet levert tavler med det nyeste på markedet innen teknologi.

I samarbeid med kunden

Tavlene produseres ofte på bestilling fra kunden, men vi har også vårt eget engineerings-team som tegner og utvikler egne styringssystemer basert på kundens tanker og ønske. Vi kommer naturligvis med anbefalinger basert på vår kunnskap. Vi er også inkludert i planleggingen, slik at løsninger og dokumentasjon blir tilpasset kunden. Det er denne dialogen med kunden gjennom hele løpet som sikrer god leveranse.

Kvalitetssikret produksjon

For å sikre god kvalitet bruker Moss Elektro anerkjente produsenter av skap, som blant annet Rittal, Eldon, CUBIC og Hydal. Mens noen av leverandørene våre er Schneider Electric, Phoenix Contact, Weidemüller, OMRON, Noratel, Siemens, ABB, Eaton og Bender.

Alltid i utvikling

Foruten kvalitet i produksjon, og et smidig samarbeid med kunden, har Moss Elektro alltid fokus på å øke vår kompetanse. Vi har derfor et tett samarbeid med utvalgte partnere, samt et medlemskap i Norsk Eltavleforening som sørger for faglig utvikling.

Ta kontakt med oss for spørsmål om produksjon av alle typer tavler, og se gjerne hva våre kunder sier om oss under. Vi er der for kunden før, under og etter leveransen.