Din elektriker i Østfold

Moss Elektro er en av de største elektrikerbedriftene i Østfold-distriktet. Vi er opptatt av kompetanse og kvalitetssikring i alle ledd, og tar på oss oppgaver av alle størrelser.

elektriker i arbeid

Dekker hele Østfold-regionen

Fra vår base i Moss tar vi på oss elektrikeroppdrag i hele Østfold. Ved behov tar vi også turen utenfor distriktet. Vår mål er ivareta dine behov på best mulig måte, enten du trenger elektriker i Moss, Fredrikstad, Halden eller andre steder i og utenfor regionen.

Din elektriker for privatpersoner og bedrifter

I privatmarkedet kan vi i Moss Elektro hjelpe deg med alt fra småjobber som utbytting av stikkontakter og lysbrytere, til fulle oppgraderinger av det elektriske anlegget. Vi jobber også med nyinstallering og kan tilby befaringer for å gi deg et godt tilbud på jobben du ønsker utført.

Trenger du hjemmelader til elbilen? Vi kan hjelpe deg. Drømmer du om et smarthus? Vi vet hvilke løsninger som fungerer best

Som en tung aktør i elektrobransjen jobber Moss Elektro også med bedriftsmarkedet. Vi har bred kompetanse og kan blant annet bistå med tavleproduksjon, automasjon og KNX. Vi forstår at vekst er viktig for bedrifter, og jobber alltid sammen med kunden for å finne optimale løsninger.

Ingen oppdrag er for små, eller for store

Det spiller ingen rolle om du skal bytte en liten dimmerbryter eller en stor varmtvannsbereder. Ta kontakt, så gir vi deg et hyggelig tilbud!

Trenger du elektriker?

Moss Elektro stiller med fagsterke elektrikere til alt du trenger utført innen elektrisk installasjon. Fortell oss hva du trenger hjelp med, og vi kommer tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

Telefonnummer:

69233400